Relax Body & Feet       

Even ontspannen, een moment voor jezelf 

Nieuw !!!

# Atlas/Lumbaal en Breussmassage

Wie kent het niet schouder/nekklachten, lage rugklachten. De Atlas/Lumbaalmassage is een korte doeltreffende massage om van deze klachten af te komen. De Breussmassage is bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld chemotherapie/radiotherapie, osteoporose, deze massage geeft een moment van ontspanning die ze juist heel hard kunnen gebruiken. 

Zie voor een uitgebreide uitleg bij behandelingen.


# Intuïtieve massage

 Een massage die geheel afgestemd is op de wensen van de klanten, gegeven wordt vanuit gevoel en het hart. We hebben allemaal van tijd tot tijd ontspanning nodig. Deze massage biedt uitkomst. 


Zie voor een uitgebreide uitleg bij behandelingen. # Gelacy

Dit is een nagelreconstructie/reparatie bedoeld voor bijvoorbeeld traumanagels, schimmelnagels. Zeker in de lente en zomer een uitkomst wanneer we de slippers en sandalen gaan dragen. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen. 

Zie voor een uitgebreide uitleg bij behandelingen. # Meridiaanmassage

De meridiaanmassage is geen therapeutische massage, maar een ontspannende, preventieve massage die de doorstroming


# Meridiaanmassage

De meridiaan massage is geen therapeutische massage, maar een ontspannende, preventieve massage die de doorstroming van de meridianen kan stimuleren  en ondersteunen. Het doel van de massage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen.


Zie voor een uitgebreide uitleg bij behandelingen.